Green screen

Professionele opnamestudio

Green screen studio

livestream of opname

[vc_column_text]

Livestream locatie beschikt over een professionele green screen studio met een afmeting van 6 meter breed, 3 meter diep en 3,5 meter hoog . Door de ruim opgezette studio, kan deze voor uiteenlopende projecten worden gebruikt. Hierbij  kunt u denken aan; video-opnames, presentaties, videoboodschappen, product lanceringen, videoclips, bedrijfsvideo’s en/of vergaderingen. Het is mogelijk om het groene scherm live in te zetten, maar ook voor opnames (pre-recording).

Geen tijd om voor opnames naar de andere kant van de wereld te vliegen of geen budget voor decor? Dan ben jij opzoek naar ons green screen! Digitaal wordt de kleur groen van het scherm omgezet naar de gewenste achtergrond. Hierbij kunt u denken aan; een stad of natuurfoto, maar ook beelden van uw bedrijf, alles is mogelijk!

Centraal gelegen

De studios van livestream locatie is gelegen in het centrum van de randstad, langs de A4. Dankzij de centrale locatie, is de studio makkelijk bereikbaar vanuit Amsterdam, Leiden, Den Haag, Hoofddorp etc. Vanaf Schiphol 15 minuten rijden.
Ook is de locatie uitstekend bereikbaar middels het openbaar vervoer.

Adres: Pasteurweg 60, 2371 DW, Roelofarendsveen

Huur green screen studio

Onze green screen studio is inclusief studioverlichting, stabiele internetverbinding, gratis wifi, gratis parkeren en koffie/thee. Daarnaast is het mogelijk om een camera technicus in te huren die met u meedenkt en/of de nabewerking volledig op zich neemt. 

Aanvullende informatie
Livestream locatie is een veilige locatie en houdt zich aan alle maatregelen rondom Covid-19. Wel willen wij u vragen om een mondkapje te dragen, met uitzondering van de spreker(s)/acteur(s).

[/vc_column_text]Neem contact met ons op

Livestreamlocatie

Mogelijkheden green screen:

  • Videoboodschap
  • Kerstgroet
  • (Zakelijke) presentatie
  • Product lancering
  • Videoclip opnames
  • Nieuwjaarsboodschap
  • Livestream
  • Pre recording
[templatera id=”49″]